Senergia Logo

Konsultation och projektering

Senergia är Nordens ledande distributör inom solenergi, elbilsladdning och energilager. Förutom att vi är nordens största grossist inom solenergi, har vi även bred kunskap inom projektering och teknisk support. Vi strävar alltid efter att underlätta för våra kunder. Därför lanserar vi vår nya tjänst Konsultation och projektering. Här kan du enkelt få hjälp med projektering inom sol, ladd eller batteri. 

Om tjänsten

Låt oss sköta projekteringen, så att ni kan koncentrera er på installationen. Det är enkelt! Följ stegen nedan för att läsa mer om hur det går till.

För att på bästa sätt kunna hjälpa dig, samt att undvika ställtider är det viktigt att du fyller i formuläret nedan så komplett du kan. Lägg extra stor vikt vid att beskriva vad du önskar dig samt om det är något speciellt du vill att vi på Senergia ska ta i beaktning.

Önskad projektering

Marknadsledande projekteringssupport

Offert

 Knivskarpa beräkningar

Teknisk support

Luta dig tillbaka, låt oss göra jobbet

Senergias projektörer står till din tjänst att hjälpa dig med snö- och vindlastberäkningar, skugganalys och produktionssimuleringar. 

Börja med att fylla i vårt formulär nedan där vi ber om lite mer information kring projektet. Skicka sedan in ditt projekt till oss.

Vi mottar din förfrågan och återkommer med en beräkning av projekteringen, samt en offert med en tydlig plan och process. 

Efter godkännande genomför vi projekteringen. Du kan fortsätta hålla fokus på din affär och låta oss ta hand projekteringarna.

Med Senergias tekniska support får du alltid en grym teknisk lösning som är både exakt och kostnadseffektiv.

Som kund kan du enkelt komma i kontakt med oss och få hjälp genom hela processen via din kontaktperson eller support.senergia.se.

Right Triangle Side and Angle Calculator